TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Холандскиот музички гениј гитаристот Јан Акерман вечер во Скопје

А1 On - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Холандскиот блуз музичар Јан Акерман со концерт во Скопје

Репортер - 08.11.2017

Во четврток на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман. Овој седумдесетгодишен музички гениј е добро познат на македонската публика и досега неколку ...

Холандскиот музички гениј гитаристот Јан Акерман вечер во Скопје

Орбис - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Холандскиот музички гениј - гитаристот Јан Акерман во Скопје

Црнобело - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Концерт на Јан Акерман вечерва во Скопје

Република - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Холандскиот музички гениј гитаристот Јан Акерман вечер во Скопје

Скопје24 - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Холандскиот музички гениј гитаристот Јан Акерман во Скопје

iPortal - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, вечер на 9 ноември со почеток во 22 часот во ноќниот клуб Станица 26 ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз музичар и гитарист Јан Акерман.

Холандскиот музички гениј, гитаристот Јан Акерман, ќе настапи во Скопје

МКД - 09.11.2017

Во организација на концертната агенција и продукција „3Гонга“, на 09 ноември, со почеток во 22 часот, во ноќниот клуб „Станица 26“ ќе настапи најпознатиот холандски и светски блуз-музичар и гитарист Јан Акерман.