TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сигурно не сте знаеле зошто служи оваа вратичка на машината за перење, но ќе се воодушевите!

Кумановски м. - 20.04.2017

Можеби не сте забележале дека на дното на машината за перење алишта има мали вратички. Ако сте забележале, тогаш сигурно не знаете која е нејзината намена, а кога ќе дознаете ќе се воодушевите.

Можеби не сте ја ни забележале- еве за што служи вратичката на дното на машината за перење

Курир - 20.04.2017

Можеби не сте забележале дека на дното на машината за перење алишта има една вратичка. Ако сте ја виделе, тогаш сигурно се прашувате за што служи таа, а кога ќе дознаете ќе се одушевите. Во таа вратичка се наоѓаат сите ситници што сте ги загубиле за ...

Се обложуваме дека не знаете за што служи оваа вратичка на машината за перење- ќе се воодушевите

Press24 - 20.04.2017

Дали некогаш сте се запрашале за што служи вратичката на дното од машината за перење? Кога ќе дознаете ќе се воодушевите. Во таа вратичка, каде се наоѓа крајното одредиште зна цевките за одвод, се наоѓаат сите ситници кои сте ги изгубиле за време на ...

Се обложуваме дека не знаете за што служи оваа вратичка на машината за перење - ќе се воодушевите

Сител - 20.04.2017

Дали некогаш сте се запрашале за што служи вратичката на дното од машината за перење? Кога ќе дознаете ќе се воодушевите. Во таа вратичка, каде се наоѓа крајното одредиште зна цевките за одвод, се наоѓаат сите ситници кои сте ги изгубиле за време на ...

Знаете ли за што служи оваа вратичка на машината за перење?

Репортер - 20.04.2017

Дали некогаш сте се запрашале за што служи вратичката на дното од машината за перење? Кога ќе дознаете ќе се воодушевите. Во таа вратичка, каде се наоѓа крајното одредиште зна цевките за одвод, се наоѓаат сите ситници кои сте ги изгубиле за време на ...

Се обложуваме дека не знаете за што служи оваа вратичка на машината за перење- ќе се воодушевите

Курир - 21.04.2017

Дали некогаш сте се запрашале за што служи вратичката на дното од машината за перење? Кога ќе дознаете ќе се воодушевите. Во таа вратичка, каде се наоѓа крајното одредиште на цевките за одвод, се наоѓаат сите ситници кои сте ги изгубиле за време на ...

Се обложуваме дека не знаете за што служи оваа вратичка на машината за перење- ќе се воодушевите

Среќа.mk - 22.04.2017

Дали некогаш сте се запрашале за што служи вратичката на дното од машината за перење? Кога ќе дознаете ќе се воодушевите. Во таа вратичка, каде се наоѓа крајното одредиште на цевките за одвод, се наоѓаат сите ситници кои сте ги изгубиле за време на ...