TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Airbnb сега овозможува поделба на плаќањето помеѓу пријателите

Smartportal - 07.12.2017

Не сум сигурен колку активни корисници има Airbnb во нашата земја, меѓутоа верувам дека повеќето кои често патуваат ја користат оваа одлична и корисна апликација. Досега без разлика за колку гости се прави резервација, корисникот којшто ја прави ...

Казни и до 30 илјади евра за граѓаните на Словенија кои изнајмувале недвижнини преку „AirBnB“

А1 On - 05.12.2017

Словенечкото министерство за финансии предупредува дека ќе следуваат високи казни на оние кои што изнајмувале недвижнини преку „AirBnB“, а не ги пријавиле приходите. Како што објави весникот „Пословни дневник“ казните достигнуваат и до 30 илјади ...

Казна до 30.000 евра за оние што изнајмувале станови преку „AirBnB“ во Словенија...

Н.Македонија - 05.12.2017

Казна до 30.000 евра за оние што изнајмувале станови преку „AirBnB“ во Словенија Сите оние кои во Словенија изнајмувале недвижнини преку познатата интернет-страница „AirBnB“ би можеле да платат драконска казна, која достигнува до 30.000 евра, објави ...

Казни и до 30 илјади евра за граѓаните на Словенија кои изнајмувале недвижнини преку „Airbnb“

Канал5 - 05.12.2017

Словенечкото министерство за финансии предупредува дека ќе следуваат високи казни на оние кои што изнајмувале недвижнини преку „AirBnB“, а не ги пријавиле приходите. Како што објави весникот „Пословни дневник“ казните достигнуваат и до 30 илјади ...

Казни и до 30 илјади евра за граѓаните на Словенија кои изнајмувале недвижнини преку „AirBnB“

Локално - 05.12.2017

Словенечкото министерство за финансии предупредува дека ќе следуваат високи казни на оние кои што изнајмувале недвижнини преку „AirBnB“, а не ги пријавиле приходите. Како што објави весникот „Пословни дневник“ казните достигнуваат и до 30 илјади ...