TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Студентите и годинава најмногу ги сакаат аптеките „Зегин“

Репортер - 19.10.2017

Компанијата Зегин и Healthy food by Zegin е бренд со најпозитивен имиџ меѓу студентите во земјава, и воедно единствен PREMIUM бренд од фармацевсткиот сектор во Македонија. На анкетата која по трет пат ја организираше STUBRAND над 50 проценти од ...

Студентите и годинава најмногу ги сакаат аптеките Зегин

Алсат-М - 19.10.2017

Компанијата Зегин и Healthy food by Zegin е бренд со најпозитивен имиџ меѓу студентите во земјава, и воедно единствен PREMIUM бренд од фармацевсткиот сектор во Македонија. На анкетата која по трет пат ја организираше STUBRAND над 50 проценти од ...

Студентите и годинава најмногу ги сакаат аптеките на Зегин

Нова ТВ - 19.10.2017

Компанијата Зегин и Healthy food by Zegin е бренд со најпозитивен имиџ меѓу студентите во земјава, и воедно единствен PREMIUM бренд од фармацевсткиот сектор во Македонија. На анкетата која по трет пат ја организираше STUBRAND над 50 проценти од ...

И годинава студентите најмногу ги сакаат аптеките „Зегин“

24 Вести - 19.10.2017

Компанијата Зегин и Healthy food by Zegin е бренд со најпозитивен имиџ меѓу с тудентите во земјава, и воедно единствен PREMIUM бренд од фармацевсткиот сектор во Македонија. На анкетата која по трет пат ја организираше STUBRAND над 50 проценти од ...