TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Култниот „Трабант“ го прослави својот 60-ти роденден

Cooltura - 09.11.2017

„Трабантот“ - симболот на секојдневниот живот во некогашна Источна Германија, и натаму восхитува, забавува и шармира. За него се уште се бараат резервни делови, а се планира и проширување на музејот посветен на ова култно возило.

Култниот „Трабант“ го прослави својот 60-ти роденден

Порта 3 - 09.11.2017

„Трабантот“, симболот на секојдневниот живот во некогашна Источна Германија, и натаму восхитува, забавува и шармира. За него се уште се бараат резервни делови, а се планира и проширување на музејот посветен на ова култно возило.