TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Згодна црнка влезе во автобус и ги воодушеви мажите, но еден од нив остана во ШОК (видео)

Кумановски м. - 12.08.2017

Преубава црнка со заносни облини влезе во автобусот и во истиот момент ги остави без здив сите присутни мажи. Не мареше за погледите кои ја „соблекуваа“, туку седна на своето место и во момент заспа.

Згодна девојка влезе во автобус и ги воодушеви сите мажи – Но, никој не насети, која е таа всушност

Репортер - 12.08.2017

Заспаната убавица беше се, само не тоа… Прекрасната црнка, со занесни облини влезе во автобусот и истиот час, ги остави многумина од присутните машки без здив. Не ја интересираа погледите, бидејќи таа си седела на своето место, и за момент заспала.