TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Uber Freight: Почеток на ерата на автономни камиони

Телефони.мк - 19.05.2017

Компанијата со такси возила воведе нова услуга за камионџиите Uber Freight. Иновативната услуга функционира слично како Uber со мобилна апликација, која е наменета за поврзување на компаниите што имаат потреба од услуга за превоз со возачи на ...

Uber Freight – нова услуга на Uber наменета за возачите на камиони

Иновативност - 19.05.2017

Со едноставна идеја за поврзување на луѓето кои бараат превоз со луѓе кои нудат превоз преку мобилна апликација Uber предизвика револуција на пазарот за такси превоз во светот, а компанијата сега претстави и нова услуга – Uber Freight.