TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Цело село плаче по оваа трагедија: Ова се мајката и синот кои настрадаа бидејќи немаа како да ја платат сметката за ...

Press24 - 21.04.2017

M.M (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М загинаа од струен удар, кога над нивната куќа во Глоговица, Србија паднала жица под напон. Како што пишуваат српските медиуми, трагедијата се случила пред два дена, а мајката настрадала додека се обидела да му ...

Молк на надлежните: Мајка и син загинаа зошто неможеле да ја платат стујата

Сител - 21.04.2017

М.М. (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М. загинаа од струен удар кога на нивната куќа во алексиначкото село Глоговица падна жица под напон. Трагедијата се случи во средата, а мајката настрадала во обид да му помогне на синот.

(ФОТО) Жицата го погоди него, а настрада и мајка му од големиот напон откако се обидела да му помогне

Репортер - 21.04.2017

Во страшна несреќа во селото Глоговиц кај Алексинца, настрада Маријана Петровиќ (46) и нејзиниот 16 годишен син, Д.М. Татко им за српски Телеграф раскажаа како дошло до трагедијата, а нивните потресни зборови предизвикаа тага над ова слео.

Починале во големи маки: Напон уби мајка и син откако жица падна над нивната куќа

Press24 - 21.04.2017

M.M (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М загинаа од струен удар, кога над нивната куќа во Глоговица, Србија паднала жица под напон. Како што пишуваат српските медиуми, трагедијата се случила пред два дена, а мајката настрадала додека се обидела да му ...

Мајка и син загинаа од неплатени сметки за струја

Република - 21.04.2017

М.М. (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М. загинаа од струен удар кога на нивната куќа во алексиначкото село Глоговица падна жица под напон. Трагедијата се случи во средата, а мајката настрадала во обид да му помогне на синот.

Молк на надлежните: Мајка и син загинаа зошто неможеле да ја платат стујата

МК News - 21.04.2017

М.М. (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М. загинаа од струен удар кога на нивната куќа во алексиначкото село Глоговица падна жица под напон. Трагедијата се случи во средата, а мајката настрадала во обид да му помогне на синот.

Молк на надлежните: Мајка и син загинаа зошто неможеле да ја платат стујата

Press24 - 22.04.2017

М.М. (46) и нејзиниот 16-годишен син Д.М. загинаа од струен удар кога на нивната куќа во алексиначкото село Глоговица падна жица под напон. Трагедијата се случи во средата, а мајката настрадала во обид да му помогне на синот.