TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Кога не би пишувал, како би преживувал...

Н.Македонија - 13.09.2017

Денес поинаку се гледа на животот, на тагата, на болката, на основните моменти на човечкото создавање. Се стеснува духовниот простор, тоа ни зема од суштината на поетското доживување. Тоа е светски проблем.

Промоција на книга од Митко Апостолов во Градска библиотека “Браќа Миладиновци“

Република - 13.09.2017

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“- Скопје организира промоција на дебитантската книга „Тело одречено од пливање“ од Митко Апостолов. Книгата е добитник на наградата „Антологија на болката“ на Рациновите средби 2017 година.

Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017

А1 On - 14.09.2017

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ вечер од 19 часот организира промоција на дебитантската поетска книга на Митко Апостолов насловена „Тело одречено од пливање“, која ја доби наградата „Антологија на болката“ на годинашните Рациновите средби.

Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017

Сител - 14.09.2017

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ вечер од 19 часот организира промоција на дебитантската поетска книга на Митко Апостолов насловена „Тело одречено од пливање“, која ја доби наградата „Антологија на болката“ на годинашните Рациновите средби.

Промоција на книгата „Тело одречено од пливање“, наградена на Рациновите средби 2017

Канал5 - 14.09.2017

Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ вечер од 19 часот организира промоција на дебитантската поетска книга на Митко Апостолов насловена „Тело одречено од пливање“, која ја доби наградата „Антологија на болката“ на годинашните Рациновите средби.

Промоција на „Тело одречено од пливање“ на Митко Апостолов...

Н.Македонија - 14.09.2017

Промоција на „Тело одречено од пливање“ на Митко Апостолов Градската библиотека „Браќа Миладиновци“ вечер од 19 часот организира промоција на дебитантската поетска книга на Митко Апостолов насловена „Тело одречено од пливање“, која ја доби наградата ...

Промоција на книгата „Тело одречено од пливање"

Вечер - 14.09.2017

Поетската книга на Митко Апостолов насловена „Тело одречено од пливање", ја доби наградата „Антологија на болката" на годинашните Рациновите средби. Градската библиотека „Браќа Миладиновци" вечер од 19 часот организира промоција на дебитантската ...

Промоција на поетска книга од Митко Апостолов...

Н.Македонија - 14.09.2017

Промоција на поетска книга од Митко Апостолов Дебитантската книга „Тело одречено од пливање“ од Митко Апостолов вечерва, во 19 часот, ќе биде промовирана во градската библиотека „Браќа Миладиновци.