TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Меѓународната манифестација „Фолклорен мост“ во Струга

Макфакс - 16.07.2017

Вечерва, од 20 часот, во Струга ќе се одржи традиционалната, годинава 11. по ред, Меѓународна манифестација „Фолклорен мост“, во организација на Центарот за култура „Браќа Миладиновци“. Манифестацијата ќе започне со дефиле на околу 100 учесници низ ...

„Фолклорен мост 2017“ во Струга...

Н.Македонија - 16.07.2017

„Фолклорен мост 2017“ во Струга Во организација на НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“, вечерва во Струга ќе почне 11-тата Меѓународна манифестација „Фолклорен мост“ која финансиски е поддржана од Министерството за култура на Република ...

„Фолклорен мост 2017“ во Струга

Вечер - 16.07.2017

Во организација на НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци", вечерва во Струга ќе почне 11-тата Меѓународна манифестација „Фолклорен мост" која финансиски е поддржана од Министерството за култура на Република Македонија.

„Фолклорен мост 2017“ во Струга

Канал5 - 16.07.2017

Во организација на НУ Центар за култура „Браќа Миладиновци“, вечерва во Струга ќе почне 11-тата Меѓународна манифестација „Фолклорен мост“ која финансиски е поддржана од Министерството за култура на Република Македонија.