TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ТАЖНА ВЕСТ: Почина поранешниот играч на Партизан

Press24 - 17.02.2017

Поранешниот ватерполист на Партизан, Радосав Андрејиќ почина после битка со тешка болест на 22 години, соопшти ВК Партизан. Андрејиќ, кој ги помина сите млади категории на Партизан, бил и успешен студент на Стоматолошкиот факултет, пред една година ...

Почина младиот ватерполист на Партизан

Репортер - 17.02.2017

Поранешниот ватерполист на Партизан, Радосав Андрејиќ почина после битка со тешка болест на 22 години, соопшти ВК Партизан. Андрејиќ, кој ги помина сите млади категории на Партизан, бил и успешен студент на Стоматолошкиот факултет, пред една година ...

ТАЖНА ВЕСТ: Почина поранешниот играч на Партизан

Сител - 17.02.2017

Поранешниот ватерполист на Партизан, Радосав Андрејиќ почина после битка со тешка болест на 22 години, соопшти ВК Партизан. Андрејиќ, кој ги помина сите млади категории на Партизан, бил и успешен студент на Стоматолошкиот факултет, пред една година ...