TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Опасно по живот - во случај да ви застане коска од риба во грлото веднаш направете го ова

Press24 - 20.10.2017

Дали некогаш ви се случило да јадете риба и да ви се заглави коска во грлото. Тоа често знае да се случи, затоа внимавајте кога ја јадете. Коската некогаш не се забележув, бидејќи е навистина ситна.

Опасно по живот – во случај да ви застане коска од риба во грлото веднаш направете го ова

Скопје24 - 20.10.2017

Сигурно неколкупати ви се случило додека јадете риба да ви се заглави коска во грлото, меѓутоа коската некогаш не се забележува, бидејќи е навистина ситна. Доколку до тоа дојде, секако посетете лекар.

Опасно по живот – во случај да ви застане коска од риба во грлото веднаш направете го ова

Маркукуле - 21.10.2017

Дали некогаш ви се случило да јадете риба и да ви се заглави коска во грлото. Тоа често знае да се случи, затоа внимавајте кога ја јадете. Коската некогаш не се забележувa, бидејќи е навистина ситна.