TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бијонсе претстави нов спот по повод Меѓународниот ден на девојчињата

Кајгана - 13.10.2017

Поп-дивата Бијонсе претстави нов спот за песната „Freedom“ од последниот албум „Lemonade“, која го сними по повод Меѓународниот ден на девојчињата. Во новиот спот Бијонсе ја покажува нејзината хуманост.

Бијонсе го претстави новиот видео спот по повод Меѓународниот ден на девојчињата

Точка - 13.10.2017

Поп-дивата Бијонсе го претстави новиот видеоспот за песната “Freedom” од последниот албум “Lemonade”, која го снимила по повод Меѓународниот ден на девојчињата. Со новото видео, Бијонсе повторно ја покажа нејзината силна хуманост.

Бијонсе со нов спот по повод Меѓународниот ден на девојчињата

Локално - 13.10.2017

Поп дивата Бијонсе го претстави новиот видеоспот за песната “Freedom”од последниот албум “Lemonade”, кој го сними по повод Меѓународниот ден на девојчињата. Со новиот спот Бијонсе повторно ја покажа својата хуманост.