TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Без струја во понеделник дел од општина Центар

А1 On - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар. Од РЦУК Скопје информираат дека во понеделник, од 08:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од потрошувачите ...

Без струја во понеделник дел од општина Центар

Телевизија Нова - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар. Од РЦУК Скопје информираат дека во понеделник, од 08:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од потрошувачите ...

Без струја во понеделник дел од општина Центар

+инфо - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар. Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар.

Без струја во понеделник дел од општина Центар

МКД - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот во понеделник,16 октомври, без струја ќе биде дел од општина Центар. Од РЦУК Скопје информираат дека во понеделник, од 08:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од потрошувачите од ...

Без струја во понеделник дел од општина Центар

Либертас - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар. Од РЦУК Скопје информираат дека во понеделник, од 08:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од потрошувачите ...

Без струја дел од општина Центар

Вечер - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник без струја ќе биде дел од општина Центар. Од Републичкиот центар за управување со кризи Скопје информираат дека во понеделник од 8:30 до 15 часот, без електрична енергија ќе бидат ...

Без струја во понеделник дел од општина Центар

Скопје24 - 13.10.2017

Поради закажани технички зафати во електро-системот, во понеделник (16 октомври) без струја ќе биде дел од општина Центар. Од РЦУК Скопје информираат дека во понеделник, од 08:30 до 15:00 часот, без електрична енергија ќе бидат дел од потрошувачите ...