TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Србов: Институција од Вашингтон покренува истраги за медиуми во Македонија

Телевизија Нова - 19.03.2017

„Ние сме во ситуација кадешто институција од Вашингтон покренува истраги за одредени медиуми во Македонија, конкретно тоа е институцијата Judicial Watch која е невладина организација, и во неа членуваат едни од најмоќните правници во Соединетите ...

Србов: Институција од Вашингтон покренува истраги за медиуми во Македонија (видео)

Република - 19.03.2017

„Ние сме во ситуација кадешто институција од Вашингтон покренува истраги за одредени медиуми во Македонија, конкретно тоа е институцијата Judicial Watch која е невладина организација, и во неа членуваат едни од најмоќните правници во Соединетите ...