TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Повеќе улици и викенд населбата Морани утре без струја

+инфо - 20.03.2017

Од 9 до 15 часот утре ќе немаат струја и дел од корисниците од улицата Партение Зогравски бр.20, бр.22, бр.24, бр.26, бр.28, бр.30 идел од Востаничка. Заради технички зафати во електро-мрежата, утре без електрична енергија ќе останат корисниците од ...

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

Сител - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева - Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Голем дел од Скопје денеска без струја

Курир - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот денеска без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

А1 On - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Без струја во Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани

Вечер - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски" бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак", „Невена Ѓоргиева - Дуња" и „Балзакова" во општина Кисела Вода Во периодот од 9 до ...

Повеќе скопски општини утре без струја

Здравство24 - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја

Телеграф - 20.03.2017

Дел од корисниците од селото Љубин, Општина Сарај, ќе бидат без струја од 9:30 до 15 часот Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во Општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците ...

Утре делови од општините Кисела Вода, Сарај, Студеничани и Центар без струја

Позитив.мк - 20.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја ...

Н.Македонија - 20.03.2017

Делови од Карпош, Кисела Вода, Центар, Сарај и Студеничани утре без струја Од 8:30 до 11:30 часот утре без струја ќе бидат корисниците од улицата Иван Аговски бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците Дренак, Невена ...

Голем дел од Скопје денеска без струја

Република - 21.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот денеска без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.

Голем дел од Скопје денеска без струја

Нетпрес - 21.03.2017

Во периодот од 9 до 15 часот без снабдување со струја ќе останат корисниците од викенд населбата Морани во општина Студеничани и од улицата „Партение Зографски“ бр.20, 22, 24, 26, 28, 30 и дел од улицата „Востаничка“ бр.1 во општина Центар.

Голем дел од Скопје денеска без струја

Точка - 21.03.2017

Од 8:30 до 11:30 часот денеска без струја ќе бидат корисниците од улицата „Иван Аговски“ бр.1 во општина Карпош, а од 8:30 до 15:30 часот корисниците од улиците „Дренак“, „Невена Ѓоргиева – Дуња“ и „Балзакова“ во општина Кисела Вода.