TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Синот на Осама бин Ладен ги повикал муслиманите на терористички напади во САД

Точка - 09.11.2017

Синот на Осама бин Ладен, ги повикал џихадистите со терористички напади во САД да го одмаздат неговиот покоен татко. "Ги повикувам муслиманите да им се одмаздат на Американците, убијците на Шеици, посебно на оние кои учествувале во тоа одвратно ...

Синот на Осама бин Ладен ги повика муслиманите на терористички напади во САД (ВИДЕО)

МКД - 09.11.2017

Синот на Осама бин Ладен ги повика џихадистите со терористички напади врз САД да ја одмаздат смртта на неговиот татко. „Ги повикувам муслиманите да им се одмаздат на Американците, убијците на Шеикот, особено на оние кои учествуваа во тоа одвратно ...

Синот на Осама бин Ладен повика на терористички напади во САД

Newsroom - 09.11.2017

Синот на некогашниот водач на „Ал Каеда“, Осама бин Ладен ги повика џихадистите да организираат терористички напади во САД, како одмазда за смртта на неговиот татко. „Ги повикувам сите муслимани да им се одмаздат на Американците, убијци на шеикот, ...

Синот на Осама бин Ладен ги повикал муслиманите на терористички напади во САД

МК News - 10.11.2017

Синот на Осама бин Ладен, ги повикал џихадистите со терористички напади во САД да го одмаздат неговиот покоен татко. “Ги повикувам муслиманите да им се одмаздат на Американците, убијците на Шеици, посебно на оние кои учествувале во тоа одвратно ...

Синот на Осама бин Ладен повика на насилство: Нападнете го САД, да го одмаздиме татко ми

Република - 09.11.2017

Синот на Осама бин Ладен ги повика џихадистите со терористички напади врз САД да ја одмаздат смртта на неговиот татко. – Ги повикувам муслиманите да им се одмаздат на Американците, убијците на Шеикот, особено на оние кои учествуваа во тоа одвратно ...