TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ако најавите се веродостојни, Фејсбук повеќе нема да биде ист

ЕНаука - 21.04.2017

“Ќе ја направиме камерата првата мејнстрим платформа за проширена реалност” , рече шефот на ИТ гигантот, Марк Цукерберг во воведниот дел на конференцијата. Оваа платформа ќе им овозможи на корисниците на оваа социјална мрежа, поврзување на класична ...

Фејсбук повеќе нема да биде ист!

Вистина.мк - 22.04.2017

“Ќе ја направиме камерата првата мејнстрим платформа за проширена реалност” , рече шефот на ИТ гигантот, Марк Цукерберг во воведниот дел на конференцијата. Оваа платформа ќе им овозможи на корисниците на оваа социјална мрежа, поврзување на класична ...