TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ова е наједноставниот начин за перење решетки од рерна: Ќе заборавите дека некогаш била валкана ако го направите ова

Сител - 10.11.2017

Металните решетки од рерната знаете и самите колку е тешко да се исчистат. Меѓутоа, постои еден едноставен трик кој сигурно ќе ви помогне лесно да ја исчистите рерната. Еве што ви е потребно за чистење на металните решетки: - Пешкир - Топла вода - ...

Ова е наједноставниот начин за чистење на решетки од рерна: Ќе заборавите дека некогаш била валкана ако го направите ...

Скопје24 - 10.11.2017

Металните решетки од рерната знаете и самите колку е тешко да се исчистат. Меѓутоа, постои еден едноставен трик кој сигурно ќе ви помогне лесно да ја исчистите рерната. Еве што ви е потребно за чистење на металните решетки: – Пешкир – Топла вода – ...