TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

12 училишни спортски лиги во Гази Баба

ТВ21 - 14.11.2017

Во Општина Гази Баба денеска започнаа 12 училишни спортски лиги 2017/2018 во мал фудбал, кошарка, одбојка, ракомет, пинг понг, атлетика, шах, тенис и крос, во организација на Сојузот за училишен спорт Гази Баба и општината.

Ќе нема диви депонии во Гази Баба...

Н.Македонија - 13.11.2017

Ќе нема диви депонии во Гази Баба Градоначалникот на општината Гази Баба, Борис Георгиевски, се сретна со претставници на повеќе бизнис-компании од Холандија, Чешка и од Словачка, кои, како што соопштија од општината, работат во делот за рециклирање ...

Канта-пазарот и стационарот за кучиња ќе се селат од Вардариште

Слободен Печат - 13.11.2017

Вардариште е како „атомска бомба“ во Гази Баба. Планираме целиот тој простор да се исчисти. За канта-пазарот ќе се одреди некоја друга локација, вели градоначалникот Борис Георгиевски. Пишува Анета Стојковска Канта – пазарот што се наоѓа на ...

Дванаесети училишните спортски лиги во Гази Баба

Канал5 - 14.11.2017

Во Општина Гази Баба денеска започнаа дванаесетите училишните спортски лиги 2017/2018 во мал фудбал, кошарка, одбојка, ракомет, пинг понг, атлетика, шах, тенис и крос, во организација на Сојузот за училишен спорт Гази Баба и општината.

Започнаа училишните спортски лиги во општина Гази Баба

Скопје инфо - 14.11.2017

Во организација на општина Гази Баба и Сојузот за училишен спорт Гази Баба, во спортската сала “Методија Андонов – Ченто”, во населба Маџари, по 12 пат започнаа училишните спортски лиги 2017/2018.

Дванаесети училишните спортски лиги во Гази Баба

Слободен Печат - 14.11.2017

Во Општина Гази Баба денеска започнаа дванаесетите училишните спортски лиги 2017/2018 во мал фудбал, кошарка, одбојка, ракомет, пинг понг, атлетика, шах, тенис и крос, во организација на Сојузот за училишен спорт Гази Баба и општината.

По 12- ти пат започнаа училишните спортски лиги

Пулс24 - 15.11.2017

Во спортската сала Методија Андонов - Ченто, во н. Маџари, во организација на општина Гази Баба и Сојузот за училишен спорт Гази Баба,по дванаесетипат започнаа училишните спортски лиги 2017/2018.