TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Речиси сите производители на автомобили во април бележат пад на продажбата во Европа

Телеграф - 19.05.2017

Во Европа се купени помалку нови автомобили одошто во истиот месец претходната година Имено, според податоците и анализите на ACEA (European Automobile Manufacturers Association) април е првиот месец во кој е забележен пад ( негатива ) во продажбата ...

Изненадувачки пад во продажбата во Европа

Авто Плус - 19.05.2017

Европските потрошувачи купиле помалку нови автомобили во април, во споредба со истиот месец во 2016. ACEA (European Automobile Manufacturers Association) соопштува дека април е првиот месец со негативно остварување за оваа година.