TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Насер Ориќ ја чека пресудата по обвинението за убиство на српски воени затвореници

Balkan Insight - 06.10.2017

Судењето на Насер Ориќ, поранешен командант на Армијата на Босна и Херцеговина (АБиХ) во Сребреница, кој е обвинет за убиство на тројца воени затвореници од српска националност, беше сконцентрирано на исказот на главниот сведок, за кој се поставува ...

Насер Ориќ ја чека пресудата по обвинението за убиство на српски воени затвореници

Призма - 06.10.2017

Судењето на Насер Ориќ, поранешен командант на Армијата на Босна и Херцеговина (АБиХ) во Сребреница, кој е обвинет за убиство на тројца воени затвореници од српска националност, беше сконцентрирано на исказот на главниот сведок, за кој се поставува ...