TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево полноправен член на Светската асоцијација WASBE

Вечер - 16.07.2017

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево влезе во семејството на Светската асоцијација на дувачки оркестри WASBE, со што се отвора вратата за развој на фестивалот и надвор од Балканот. Проф.д-р Васил Ристов, долгогодишен член на жири-комисијата на ...

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево полноправен член на Светската асоцијација WASBE

А1 On - 16.07.2017

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево влезе во семејството на Светската асоцијација на дувачки оркестри WASBE, со што се отвора вратата за развој на фестивалот и надвор од Балканот. Проф.д-р Васил Ристов, долгогодишен член на жири-комисијата на ...

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево полноправен член на Светската асоцијација WASBE

Сител - 16.07.2017

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево влезе во семејството на Светската асоцијација на дувачки оркестри WASBE, со што се отвора вратата за развој на фестивалот и надвор од Балканот. Проф.д-р Васил Ристов, долгогодишен член на жири-комисијата на ...

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево полноправен член на Светската асоцијација WASBE

Локално - 16.07.2017

Фестивалот на дувачки оркестри во Пехчево влезе во семејството на Светската асоцијација на дувачки оркестри WASBE, со што се отвора вратата за развој на фестивалот и надвор од Балканот. Проф.д-р Васил Ристов, долгогодишен член на жири-комисијата на ...