TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Mercedes-AMG E63 S Estate е најбрзиот караван на Нирнбургринг

Додај Гас - 10.11.2017

Караваните одамна не се само спори патнички автомобили во кој можете да пренесете еден куп работи кога одите на одмор со вашето семејство, градежни материјали ако реновирате… Многу производители на купувачите им нудат и извонредни спортски варијанти ...

Mercedes-AMG E63 S Estate е најбрзиот караван на „Зелениот пекол“

Точка - 09.11.2017

Моделот кој што е дизајниран со идеја своите најсилни адути да ги покаже на тркачката патека го потврди тоа - соборен е рекордот на Нирбургринг кога се во прашање продукциските караван автомобили.