TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најскапите обетки на светот продадени за неверојатни 57 милиони долари

Канал5 - 19.05.2017

Обетките направени од два дијаманти, син и росев се продадени во Женева за рекордни 57 милиони долар, на аукцијата на куќата „Сотби“. Стручњаците оценија дека токму овие два дијаманти се единствените на светот направени од хемиски најчистите ...

Нов светски рекорд во најскапо продадени обетки

Убавина и Здравје - 19.05.2017

Постигнат е нов светски рекорд во најскапо продадени обетки. Синиот и розовиот дијамант, именувани како Аполо и Артемис, според грчките богови, се продадени за време на аукциската вечера на куќата Sotheby’s .

Ова се најскапите обетки во светот

Среќа.mk - 18.05.2017

Погледнете како изгледа парот обетки кој вреди 57 милиони долари. Овој пар обетки тукушто го постигна новиот светски рекорд за најскапите обетки некогаш продадени. Синиот и розовиот дијамант именувани како Аполо и Артемис по грчките богови, се ...

Знаете ли кој ги поседува најскапите обетки на светот? (видео)

Република - 18.05.2017

Овој пар обетки тукушто го постигна новиот светски рекорд за најскапите обетки некогаш продадени. Синиот и розовиот дијамант именувани како Аполо и Артемис по грчките богови, се продадени за време на аукциската вечера на куќата „Сотби “ .