TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Новата реклама на Скопско ја раскажува приказната за нас, за луѓето во Македонија

Фемина - 20.03.2017

Скопско има нова реклама посветена на моментите кои нè сплотуваат. Во видеото, Сашко Коцев ја раскажува приказната за нас, за луѓето во Македонија. Во позадина се слушаат „Море Сокол Пие“ и „Јовано, Јованке“ преработени од Емин Џијан.

Одличен спот на Скопско!

Пулс24 - 20.03.2017

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Новата реклама на Скопско ја раскажува приказната за нас, за луѓето во Македонија

Среќа.mk - 20.03.2017

Скопско има нова реклама посветена на моментите кои нè сплотуваат. Во видеото, Сашко Коцев ја раскажува приказната за нас, за луѓето во Македонија. Во позадина се слушаат „Море Сокол Пие“ и „Јовано, Јованке“ преработени од Емин ...

ВИДЕО: Скопско нѐ потсетува на „Леле, што направивме“ и прегратката на Антиќ и Илиевски!

Gol.mk - 20.03.2017

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

ВИДЕО: Скопско – најубавата приказна од Македонија!

Актуелно24 - 21.03.2017

Во видеото, Сашко Коцев ја раскажува приказната за нас, за луѓето во Македонија. Во позадина се слушаат „Море Сокол Пие“ и „Јовано, Јованке“ преработени од Емин ...

Емотивно видео кое освојува од прва: Нов спот на Скопско

Екипа - 20.03.2017

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца.Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Нов спот на Скопско!

Friday.mk - 20.03.2017

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.

Нов спот на Скопско

Stylist - 21.03.2017

Новиот спот на Скопско ни носи оптимизам и емоции кои ги стоплуваат нашите срца. Ова е видео за нас, луѓето во Македонија, кои секогаш имаме повод за здравица и кои сме горди на тоа што сме и тоа што го имаме.