TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

365 дена јаделе само месо: Докторите останале се запрепастиле кога ги прегледале

Press24 - 10.11.2017

Вихјалмур Стефансон и неговиот пријател К. Андерсен одлучиле да јадат само месо една година и да видат што ќе се случува со нивното здравје. Нивниот план и исхрана бил едноставен. Целта била 365 дена да не јадат ништо друго освен месо.

365 дена јаделе само месо: Докторите останале се запрепастиле кога ги прегледале

Маркукуле - 10.11.2017

Вихјалмур Стефансон и неговиот пријател К. Андерсен одлучиле да јадат само месо една година и да видат што ќе се случува со нивното здравје. Нивниот план и исхрана бил едноставен. Целта била 365 дена да не јадат ништо друго освен месо.

9 работи кои ќе му се случат на вашето тело кога ќе престанете да јадете месо

Точка - 09.11.2017

Доколку се одлучите да го исфрлите месото од вашата исхрана, тоа ќе доведе до големи промени во вашето тело – од намалување на вишокот килограми до намалување на ризикот од појава на некои болести.

10 работи кои ќе му се случат на вашето тело ако престанете да јадете месо

Слободен Печат - 10.11.2017

Доколку се одлучите да го исфрлите месото од вашата исхрана, тоа ќе доведе до големи промени во вашето тело – од намалување на вишокот килограми до намалување на ризикот од појава на некои болести.