TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поради вакви потези вреди да се гледа НБА (Видео)

Дерби - 10.11.2017

Во НБА лигата играат кошаркари кои со своите потези успеаа да ја однесат лигата на едно повисоко ниво. Овие ситни, но многу значајни детали, како што се дриблинзите, додавањата, цепелините, додаваат само позитивни „стајл поинтс“ во популарноста на ...

Поради вакви потези вреди да се гледа НБА

Точка - 10.11.2017

Во НБА лигата играат кошаркари кои со своите потези успеаа да ја однесат лигата на едно повисоко ниво. Овие ситни, но многу значајни детали, како што се дриблинзите, додавањата, цепелините, додаваат само позитивни „стајл поинтс“ во популарноста на ...

Антиќ во друштво со Сабонис влезе во историјата на НБА-лигата

Sport 1 - 08.11.2017

НБА-лигата е најсилното кошаркарско натпреварување на светот. Сон на секој кошаркар е да игра во оваа лига, макар и една сезона. Некои кошаркари својот сон го остварија многу подоцна од другите.