TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

30-дневен притвор за прилепски дилер

МКД - 06.10.2017

Вчера прилепската полиција до ОЈО Прилеп поднесе кривична пријава против Б.Г. (36) од Прилеп поради постоење на основи на сомнение за сторено кривично дело неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

30 – дневен притвор за прилепски дилер

Шеталиште - 06.10.2017

На 05.10.2017 година ПС Прилеп до ОЈО Прилеп поднесе кривична пријава против Б.Г. (36) од Прилеп поради постоење на основи на сомнение за сторено кривично дело – “неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни ...

30 – дневен притвор за прилепски дилер

Скопје24 - 06.10.2017

На 05.10.2017 година ПС Прилеп до ОЈО Прилеп поднесе кривична пријава против Б.Г. (36) од Прилеп поради постоење на основи на сомнение за сторено кривично дело – “неовластено производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни ...

Притворен дилер на хероин во Прилеп...

Н.Македонија - 06.10.2017

Притворен дилер на хероин во Прилеп Прилепската полиција до ОЈО Прилеп поднесе кривична пријава против Б.Г. (36) од Прилеп поради постоење на основи на сомнение за сторено кривично дело - неовластено производство и пуштање во промет на наркотични ...