TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Гран при за Мице Јанкуловски на Меѓународното биенале за графика во Варна

Република - 12.08.2017

Македонскиот автор Мице Јанкуловски е добитник на Гран при наградата на 19. Меѓународно биенале на графика 2017 што се одржува во Варна. „Големата награда на градот Варна“ е највисокото признание на биеналето, кое со одлука на интернационалното жири ...

Гран при за Мице Јанкуловски на 19-тото Меѓународно биенале за графика во Варна

А1 On - 11.08.2017

Гран при наградата на 19-тото Меѓународното биенале на графика 2017 во Варна, или како што уште се нарекува „Големата награда на градот Варна“, е највисокото признание на Биеналето, кое со одлука на интернационалното жири ја доделува градоначалникот ...

Гран при за Мице Јанкуловски на Меѓународно биенале во Варна

Нова ТВ - 11.08.2017

Гран при на 19-тото Меѓународното биенале на графика 2017 во Варна, или како што уште се нарекува „Големата награда на градот Варна“, е највисокото признание на Биеналето, кое со одлука на интернационалното жири ја доделува градоначалникот на Варна.

Гран при за Мице Јанкулоски во Варна

+инфо - 11.08.2017

Делото на Јанкуловски е концепт од 5 графики насловен како „Формите на Венеција“. Мице Јанкуловски ја доби Гран при наградата на 19-тото Меѓународното биенале на графика 2017 во Варна, Бугарија, или како што уште се нарекува „Големата награда на ...

Гран при за Мице Јанкуловски на 19-тото Меѓународно биенале за графика во Варна

МКД - 12.08.2017

На 19-тото Меѓународно биенале на графика 2017 во Варна, Гран при, или како што уште се нарекува „Големата награда на градот Варна“, е највисокото признание на Биеналето, кое со одлука на интернационално жири ја доделува градоначалникот на Варна.