TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Конечно, по смената на власта, ќе проработат јаслите во „Кочо Рацин“

+инфо - 13.08.2017

Педесетина деца до двегодишна возраст чекаа да бидат сместени во групите јасли, иако градинката располага со празни занимални токму за оваа намена. Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии, преку ...

Центар: Градинката „Кочо Рацин“ ќе добие јасли

Макфакс - 13.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите. „Претходната власт немаше слух и разбирање, иако повеќе од ...

Конечно, по смената на власта, ќе проработат јаслите во „Кочо Рацин“

А1 On - 13.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии, преку Министерството за труд и социјална политика, да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите.

Ќе се отворат две групи јасли во градинката „Кочо Рацин“

Либертас - 13.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии, преку Министерството за труд и социјална политика, да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите, информираат од ...

Се смени власта, па ќе проработат јаслите во „Кочо Рацин“

Слободен Печат - 13.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии, преку Министерството за труд и социјална политика, да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите.

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар ќе добие јасли

Денар - 14.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите. „Претходната власт немаше слух и разбирање, иако повеќе од ...

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар ќе добие јасли

Скопје инфо - 14.08.2017

Градинката „Кочо Рацин“ во Општина Центар доби одобрение од Министерството за финансии да вработи 9 лица, со што повторно ќе се отворат две групи јасли за згрижување на најмладите. „Претходната власт немаше слух и разбирање, иако повеќе од ...