TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Божиќен бонус за пензионери и сиромашни во Грција од 1000 евра

Бизнис Вести - 10.11.2017

Грчката влада планира богат божиќен бонус од 1000 евра за пензионерите и сиромашните. Веќе постои договор со доверителите за оваа еднократна парична помош од околу 1000 евра за социјално загрозените Грци.

Божиќен бонус за пензионери и сиромашни во Грција од 1000 евра

Шеталиште - 10.11.2017

Спонзорирано од СН ФИНАНСИИ Грчката влада планира богат божиќен бонус од 1000 евра за пензионерите и сиромашните. Веќе постои договор со доверителите за оваа еднократна парична помош од околу 1000 евра за социјално загрозените Грци.