TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сменет е директорот на болницата во Штип- утврдена нехигиена

Нова ТВ - 17.07.2017

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојаносвки, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена, неетичко однесување и нерегуларности во ...

Разрешен директорот на штипската болница

+инфо - 17.07.2017

Разрешен е и економскиот директор во Клиничката болница во Тетово. По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во ...

Д-р Ален Георгијев Нов директор на штипската клиничка болница, д-р Марија Димитрова на Центарот за јавно здравје

Сакам да кажам - 17.07.2017

Mедицинскиот директор на Клиничката болница Штип д-р Александар Стојановски е разрешен, а на негово место Министерството за здравство го именуваше д-р Ален Георгијев. Од Министерството велат дека одлуката за разрешување на медицинскиот директор ја ...

Разрешен директорот на штипската клиника

Позитив.мк - 17.07.2017

Разрешен е медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојаносвки, а на негово место е назначен др.Ален Ѓорѓиев. Инспекцијата која беше испратена во болницата констатирала нехигиена, неетичко однесување и нерегуларности во ...

Разрешен директорот на Клиничка болница Штип...

Н.Македонија - 17.07.2017

Разрешен директорот на Клиничка болница Штип По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на ...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Телевизија Нова - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

еМагазин - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

А1 On - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешен директорот на штипската болница

Канал 77 - 17.07.2017

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на задоволително ниво, соопшти Министерството за ...

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Канал5 - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Сител - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени медицинскиот директор во КБ Штип и економскиот директор во КБ Тетово

Либертас - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Ален Ѓорѓиев, нов директор на штипската Клиничка болница

Бриф - 17.07.2017

По извршената инспекција во Клиничка болница Штип, воочени се одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување од дел од вработените, а воедно е утврдено дека хигиената во установата не е на задоволително ниво, информираат од ...

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Стандард - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Макфакс - 17.07.2017

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето се нерегуларностите во работењето, неетичко ...

Разрешени медицинскиот директор во штипската болница и економскиот директор во тетовската болница

24 Вести - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.

Разрешени директори во болниците во Штип и во Тетово

Точка - 17.07.2017

Министерството за здравство донесе одлука за разрешување на медицинскиот директор на Клиничка болница во Штип, Александар Стојановски, и за нов директор е именуван д-р Ален Ѓорѓиев. Причина за разрешувањето се нерегуларностите во работењето, ...

Разрешени директори во болниците во Штип и Тетово

Локално - 17.07.2017

Одредени нерегуларности во работењето, неетичко однесување на дел од вработените и хигиена која не е на задоволително ниво, се воочени по извршената инспекција во Клиничката болница во Штип.