TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

Алсат-М - 06.10.2017

Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави – земји членки, асоцијативни членки и набљудувачи.

БУКУРЕШТ: Почна Парламентарното собрание на НАТО

Телевизија Нова - 06.10.2017

Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави – земји членки, асоцијативни членки и набљудувачи.

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

+инфо - 06.10.2017

Шефот на ромаската делегација во НАТО, Верџил Кицак истакна дека 63.сесија на Парламентарното собрание е најважна средба од крајот на Студената војна. Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63.

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

А1 On - 06.10.2017

Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави – земји членки, асоцијативни членки и набљудувачи.

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

ТВ21 - 06.10.2017

Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави – земји членки, асоцијативни членки и набљудувачи.

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт...

Н.Македонија - 06.10.2017

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави - земји членки, асоцијативни членки и ...

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

Локално - 06.10.2017

Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63. сесија на Парламентарното собрание на НАТО, на кое учествуваат делегации од повеќе од 50 држави – земји членки, асоцијативни членки и набљудувачи.

Почна Парламентарното собрание на НАТО во Букурешт

10без10 - 06.10.2017

Шефот на ромаската делегација во НАТО, Верџил Кицак истакна дека 63.сесија на Парламентарното собрание е најважна средба од крајот на Студената војна. Романскиот парламент од денеска до 9 октомври е домаќин на 63.