TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Во Крива Паланка се асфалтираат две улици

А1 On - 16.07.2017

Асфалтирана е една, а се работи и на другата улица во кривопаланечката населба „Трештен дол“, со средства обезбедени од буџетот на локалната самоуправа, информира градоначалникот на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, кој изврши увид на работите на ...

Во Бардовци 29 улици ќе се поплочат со бекатон плочки

Вечер - 16.07.2017

Општина Карпош и во текот на летните горештини, продолжува со несмален интензитет на асфалтирање и реконструирање на улиците Во населеното место Бардовци, се асфалтираше кракот во должина од 200 метри на улицита „6", после црквата Св „Тројца".

Во Крива Паланка се асфалтираат две улици

Сител - 16.07.2017

Асфалтирана е една, а се работи и на другата улица во кривопаланечката населба „Трештен дол“, со средства обезбедени од буџетот на локалната самоуправа, информира градоначалникот на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, кој изврши увид на работите на ...

Асфалтирана улица 6 во Бардовци

Скопје24 - 16.07.2017

Општина Карпош и во текот на летните горештини, продолжува со несмален интензитет на асфалтирање и реконструирање на улиците. Денеска, во населеното место Бардовци, се асфалтираше кракот во должина од 200 метри на улицита „6“, после црквата Св ...

Во Крива Паланка се асфалтираат две улици

Курир - 16.07.2017

Асфалтирана е една, а се работи и на другата улица во кривопаланечката населба „Трештен дол“, со средства обезбедени од буџетот на локалната самоуправа, информира градоначалникот на Крива Паланка, Арсенчо Алексовски, кој изврши увид на работите на ...

29 улици во Бардовци ќе добијат бекатон плочки

Скопје инфо - 17.07.2017

Општина Карпош и во текот на летните горештини, продолжува со несмален интензитет на асфалтирање и реконструирање на улиците. Во населеното место Бардовци, се асфалтираше кракот во должина од 200 метри на улицита „6", после црквата Св „Тројца".