TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Изложба на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков

А1 On - 13.10.2017

Изложба на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков денеска ќе биде отворена во кафулето Концепт 37 во Скопје. Серијата фотографии се настанати летото 2016 и 2017 година на тема „интровертни луѓе“.

Интровертност – изложба на фотографии од Влатко Деков

Турлитава - 12.10.2017

Concept 37 и Paratissima Skopje започнуваат со серијата колаборативни настани на кои ќе се презентираат делата на домашните уметници. Започнуваат со изложбата на фотографии наречена Интровертност од Влатко Деков на 13ти октомври, петок во 20.30 ...

Изложба на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков

Сител - 13.10.2017

Изложба на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков денеска ќе биде отворена во кафулето Концепт 37 во Скопје. Серијата фотографии се настанати летото 2016 и 2017 година на тема „интровертни луѓе“.

Влатко Деков изложува серија фотографии со наслов „Интровертност“

МКД - 13.10.2017

Концептуалниот простор „Концепт 37“ и фестивалот „Паратисима Скопје“ почнуваат серија колаборативни настани на кои ќе се презентираат дела на домашни уметници. Настаните ќе опфаќаат изложби од полињата на визуелните уметности, архитектурата и ...

„Интровертност“ – изложба на фотографии од Влатко Деков

Радио МОФ - 13.10.2017

Изложбата на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков денеска ќе биде отворена во кафулето Концепт 37 во Скопје. Серијата фотографии се настанати летото 2016 и 2017 година на тема „интровертни луѓе“.

Изложба на фотографии „Интровертност" од Влатко Деков

Вечер - 13.10.2017

Според авторот Влатко Деков, станува збор за мал личен придонес во претставување на светот на интровертните луѓе, фотографии снимени во неколку европски градови, но претежно на португалските плажи, некаде помеѓу Лисабон и Порто.

Изложба „Интровертност“ од Влатко Деков...

Н.Македонија - 14.10.2017

Изложба „Интровертност“ од Влатко Деков Изложба на фотографии „Интровертност“ од Влатко Деков е отворена во кафулето „Концепт 37“ во Скопје. Серијата фотографии се настанати летото 2016 и 2017 година на темата „Интровертни луѓе“.