TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Спречен обид за самоубиство на професор во Тетово...

Н.Македонија - 06.10.2017

Спречен обид за самоубиство на професор во Тетово Професор на Државниот тетовски универзитет се обидел да се самоубие, но бил спречен од колегите и однесен во болница. Вчера околу пладне во приземјето на Државниот тетовски универзитет, 31-годишниот ...

Универзитетски професор се обиде да се самоубие во Тетово

Скопје инфо - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Универзитетски професор се обиде да се самоубие на факултет

Република - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Драма на тетовскиот универзитет: Професор се обидел да се самоубие во ходникот

Сител - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Драма на тетовскиот универзитет: Професор се обидел да се самоубие во ходникот

МК News - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Универзитетски професор се обиде да се самоубие во Тетово

БркајРабота - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Универзитетски професор се обиде да се самоубие во Тетово

Скопје24 - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Драма на тетовскиот универзитет: Професор се обидел да се самоубие во ходникот

Exclusive.mk - 06.10.2017

Триесет и три годишниот А.Ф. од Нераште, вчера во ходникот на Ректоратот во приземјето на Државниот тетовски универзитет, каде бил професор, во два наврати се обидел со жилет да ги пресече вените.

Професор се обидел да си ги пресече вените

Слободен Печат - 07.10.2017

Триесет и тригодишен професор од Тетовскиот универзитет се обидел да си ги пресече. Како што информира портпаролот на СВР Тетово Марјан Јосифоски, настанот се случил во ректоратот на приземјето на универзитетот.