TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Орбан: Заканата на ЕУ за правни дејства е смешна

ТВ21 - 06.10.2017

Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации. се смешни, изјави денеска унгарскиот премиер Виктор Орбан. – Оддалеку можете да го почувствувате политичкиот опортунизам.

Орбан: Заканата на ЕУ за правни дејства е смешна

+инфо - 06.10.2017

Оддалеку можете да го почувствувате политичкиот опортунизам. Ако ги сфатиме сериозно и ние ќе станеме смешни, изјави Орбан. Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации.

Орбан: Заканата на ЕУ за правни дејства е смешна

А1 On - 06.10.2017

Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации. се смешни, изјави денеска унгарскиот премиер Виктор Орбан. – Оддалеку можете да го почувствувате политичкиот опортунизам.

Орбан не ѝ се плаши на ЕУ: Заканите од Брисел се смешни

Телевизија Нова - 06.10.2017

Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации. се смешни, изјави денеска унгарскиот премиер Виктор Орбан. – Оддалеку можете да го почувствувате политичкиот опортунизам.

Орбан: Заканата на ЕУ за правни дејства е смешна

Локално - 06.10.2017

Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации. се смешни, изјави денеска унгарскиот премиер Виктор Орбан. – Оддалеку можете да го почувствувате политичкиот опортунизам.

Орбан - Заканата на ЕУ за правни дејства е смешна

Р.С.Европа - 06.10.2017

Правните последици со кои Европската комисија и се закани на Унгарија поради законот за финансирање од странски организации се смешни, изјави денеска унгарскиот премиер Виктор Орбан. Европската комисија завчера ја започна втората фаза од правната ...