TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пелистерка календар 2018

КадеВечер - 18.12.2017

Уште еден секси календар на „Пелистерка“. За новата 2018 година „соблекоа“ 12 македонски спортистки, сите најуспешни во своите дисциплини. Наташа Андонова, Едина Муса, Дрита Ислами…. Идејата е да се покаже дека жените можат да бидат убави, но ...

Пелистерка - вода за најдобри

Karas4training - 18.12.2017

Компанијата Пелистерка која што зад себе има 64 годишна историја и традиција на македонскиот пазар, 9 години по ред за своите промотивни цели изготвува годишен календар. Следејќи ја својата мисија, поддршка на спортот во секој облик, годинава ...

Претставен е календарот на „Пелистерка“ за 2018 година

ЗаЗабава - 16.12.2017

Во хотелот „Мериот“ брендот „Пелистерка“ денеска одржа конференција за медиуми, пред кои го претстави календарот за 2018 ...