TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Како да го решите проблемот со враснат нокт во домашни услови?

Попара - 06.10.2017

Се верува дека секоја петта личност страда од враснат нокт. Тоа е непријатна и болна појава која најчесто се јавува поради неправилно сечење на ноктите. Ноктите правилно се сечат рамно, а не заоблено.

Како да го решите проблемот со враснат нокт во домашни услови?

Вистина.мк - 07.10.2017

Се верува дека секоја петта личност страда од враснат нокт. Тоа е непријатна и болна појава која најчесто се јавува поради неправилно сечење на ноктите. Ноктите правилно се сечат рамно, а не заоблено.