TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

(ВИДЕО) Јајоска: Коневски во ПУИК доделувал тендери на луѓе блиски до фамилијата

А1 On - 12.10.2017

„За Ивица Коневски не постојат ниту закони ниту транспарентно работење. Коневски како директор на поранешно ПУИК замижувал пред тендерски процедури за доделување на деловни простории под закуп на атрактивни локации.

Јајоска: Коневски во ПУИК доделувал тендери на луѓе блиски до фамилијата

+инфо - 12.10.2017

За да го прикријат идентитетот адвокатите на тендерите некогаш конкурирале под името на фирмата „ЈМС Инвестмент“, а некогаш како „Чукиќ и Марков“. За Ивица Коневски не постојат ниту закони ниту транспарентно работење.

Јајоска: Коневски како директор на ПУИК им делел тендери на луѓе блиски до фамилијата

Поглед - 12.10.2017

„За Ивица Коневски не постојат ниту закони ниту транспарентно работење. Коневски како директор на поранешно ПУИК замижувал пред тендерски процедури за доделување на деловни простории под закуп на атрактивни локации.