TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали вежбањето со тежини го спречува растењето на телото?

Karas4training - 10.11.2017

Една добро структуирана програма треба да ја подобри јачината на еден млад спортист, а со тоа да се намали ризикот од спортски повреди и да се подобрат неговите атлетски перформанси. За разлика од општото верување дека вежбањето со тежини може да ги ...

Фит совет: Зајакнете ги тетивите и лигаментите за подобар прогрес

Friday.mk - 09.11.2017

Дали имате чувство дека сте способни за подобар прогрес кој сепак не го постигнувате? Најверојатно сте во право. Ако веќе некое време стагнирате со тежините со кои вежбате, а следствено на тоа и со вашата форма, значи дека е време да поработите на ...