TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Унгарија и Полска против ЕУ: Орбан во Варшава

Deutsche Welle - 22.09.2017

Унгарскиот премиер Орбан денеска е во посета на Полска. Од кабинетот на полската премиерка Шидло е соопштено дека ќе се разговара за „притисокот на ЕК врз нашите две земји“. Унгарскиот премиер Виктор Орбан и неговата полска колешка Беата Шидло се ...

Орбан : Унгарија не сака да биде земја со мигранти

Канал5 - 22.09.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан во Варшава рече дека Унгарија не сака да биде мигрантска земја и дека ,, ги има сите права тоа да не стане “ . ,, Ја прифаќаме одлуката на мигрантските земји да станат мигрантски .

Орбан: Унгарија не сака да биде имигрантска земја

А1 On - 22.09.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан денес во Варшава изјави дека Унгарија не сака и има право да не биде имигрантска земја. – Ја прифаќаме одлуката на имигрантските земји дека сакаат да бидат такви.

„Унгарија не сака да биде имигрантска држава“

Курир - 22.09.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан изјави во Варшава дек Унгарија не сака да биде имигрантска земја и оти ги има сите права за да не стане тоа. -Ја прифаќаме одлуката на имигрантските земји што сакаат да бидат имигрантски земји.

Орбан: Унгарија не сака да биде имигрантска држава

Либертас - 22.09.2017

Унгарскиот премиер Виктор Орбан изјави во Варшава дек Унгарија не сака да биде имигрантска земја и оти ги има сите права за да не стане тоа -Ја прифаќаме одлуката на имигрантските земји што сакаат да бидат имигрантски земји.