TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

На кое од овие столчиња би седнале? Вашиот одговор открива колку среќа имате во љубовта

Кафе пауза - 14.11.2017

Со проценувањето и проучувањето на сопствената природа можете да откриете клучни квалитети и факти за вашата личност кои допринесуваат за успешен љубовен живот. Тогаш кога ќе станете вистински свесни за себе, ќе бодете навистина подготвени да се ...

Девет знаци дека сте подготвени за нова врска

Пулс24 - 14.11.2017

Секој има различни начини на справување со крајот на врската и секој на поинаков начин го лекува скршеното срце. Но, кога станува збор за почнување на нова врска како можете да знаете дали навистина сте подготвени да прифатите некој нов во својот ...

10 вистински подароци на љубовта што ќе ја зацврстат вашата врска

Кафе пауза - 14.11.2017

Сите партнери си искажуваат љубов на различен начин. Понекогаш поврзаноста помеѓу нив се продлабочува со текот на времето и врската станува сериозна. Но, многу почесто, прекрасните почетоци не траат долго.

Пресметајте го вашиот генерациски број и дознајте каков партнер барате

Кафе пауза - 14.11.2017

Дали знаете дека вашиот генерациски број може да ви открие каков партнер сакате? Генерацискиот број се добива со собирање на сите бројки од годината на вашето раѓање. На крајот, треба да го сведете збирот на едноцифрен број и така ќе дознаете кој е ...

На кое столче ќе седнете? Изборот открива колку среќа имате во љубовта

Црнобело - 14.11.2017

Проучувањето на својата природа преку сопствените избори може значително да ви го промени погледот за себе. А, само тогаш кога сте вистински свесни кои сте, знаете што може да очекувате од другите.

Дневен хороскоп Вторник (14.11.2017)

Скопје24 - 14.11.2017

Овен (21.03 – 20.04) Денот не е поволен за соработка со Рак или женски деловен партнер, без оглед кој пол сте вие. Можни се бројни недоразбирања. Ќе чувствате мала доза на вознемиреност кон партнерот, решете го тоа.

Дненвен хороскоп

Нетпрес - 14.11.2017

Овен Одлуките кои ќе ги донесете денес ќе бидат поважни од кога било. Свртете го фокусот кон иднината и плановите како да ја изградите. Ќе бидете дискретни за финансиските планови, а во работата ќе имате одлични можности за промени на долгорочен ...

3 сигурни знаци дека треба да се смирите со поранешниот партнер

Црнобело - 14.11.2017

Ви недостига нивото на поврзаност што го имавте со него и сите потенцијални партнери ги споредувате со него? По секое раскинување доаѓа еден миг кога на врската со поранешниот партнер гледате со доза на носталгија и се преиспитувате дали навистина ...

Без одговор на овие прашања - бракот не е за вас!

Вечер - 13.11.2017

Одлуката да се стапи во брак е една од најважните одлуки во животот, па според тоа вие и вашиот партнер мора да имате јасни и прецизни планови. А тие планови се добиваат со одговорите на овие 15 прашања, пред да каже "Да".