TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

„Елитната“ прилепска населба „Градина“ остана празна ливада

10без10 - 01.11.2016

Ова што го гледате на фотографиите е „елитната“ населба „Градина“, 4 и пол години подоцна откако градоначалникот на Општина Прилеп Марјан Ристески ја најави нејзината изградба - пишува Публикум .

„Елитната“ прилепска населба „Градина“ остана празна ливада

Слободна - 31.10.2016

Ова што го гледате на фотографиите е „елитната“ населба „Градина“, 4 и пол години подоцна откако градоначалникот на Општина Прилеп Марјан Ристески ја најави нејзината изградба. Според најавата, на површина од 41,4 хектари беа планирани 424 градежни ...