TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Зоран Милановиќ советник на албанскиот премиер Еди Рама

ТВ21 - 09.11.2017

Поранешниот хрватски премиер Зоран Милановиќ веќе подолг период е еден од советниците на албанскиот премиер Еди Рама. Ова го потврди лично Рама на денешната заедничката прес конференција во Тирана, со еврокомесарот за соседска политика и пристапни ...

Поранешниот хрватски премиер Милановиќ советник на Рама

А1 On - 09.11.2017

Зоран Милановиќ, поранешниот хрватски премиер работи како советник на албанскиот премери Еди Рама. Ова го потврди Рама денеска на прес-конференција со еврокомесарот Јоханес Хан. – Хрватска е држава која што е пример во регионот.

Милановиќ советник на албанскиот премиер Рама

Макфакс - 09.11.2017

Поранешниот премиер на Хрватска, Зоран Милановиќ е советник на албанскиот премиер Еди Рама. Тиранскиот весник ,,Панорама“ истакнува дека Рама самиот нагласил дека подолг период Милановиќ е негов советник .

Еди Рама во војна со албанската Академија на науки

AKO - 09.11.2017

Албанскиот премиер, Еди Рама, деновиве ги интензивираше нападите и критиките врз албанската Академија на науки, откако пред две години побара да се реформираат, во спротивно се закани дека ќе ја затвори.

Рама: Изградба на автопат кон Македонија е наш приоритет

Макфакс - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во Тирана.

Рама најави изградба на „Патот на Арбр“ кон Македонија

Локално - 08.11.2017

Албанскиот премиер Еди Рама презентирајќи повеќе проекти од областа на патната инфрастуктура најави дека прв приортет е изградбата на автопатот „Руга е Арбрит“ (Патот на Арбр) што Албанија ја поврзува со Македонија,кај Дебар.

Зоран Милановиќ советник на албанскиот премиер Еди Рама

Сител - 09.11.2017

Поранешниот хрватски премиер Зоран Милановиќ веќе подолг период е еден од советниците на албанскиот премиер Еди Рама. Ова го потврди лично Рама на денешната заедничката прес конференција во Тирана, со еврокомесарот за соседска политика и пристапни ...

Поранешниот хрватски премиер Милановиќ советник на Рама

Орбис - 09.11.2017

Зоран Милановиќ, поранешниот хрватски премиер работи како советник на албанскиот премери Еди Рама. Ова го потврди Рама денеска на прес-конференција со еврокомесарот Јоханес Хан. – Хрватска е држава која што е пример во регионот.

Милановиќ советник на албанскиот премиер Рама

Вечер - 09.11.2017

Поранешниот премиер на Хрватска, Зоран Милановиќ е советник на албанскиот премиер Еди Рама. Тиранскиот весник ,,Панорама“ истакнува дека Рама самиот нагласил дека подолг период Милановиќ е негов советник .

Рама: Изградбата на автопатот кон Македонија е наш приоритет

Вечер - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во Тирана.

Рама: Изградбата на автопатот кон Македонија е наш приоритет

Канал5 - 08.11.2017

Албанскиот премиер Еди Рама презентирајќи повеќе проекти од областа на патната инфраструктура најави дека прв приоритет е изградбата на автопатот „Руга е Арбрит“ (Патот на Арбр) што Албанија ја поврзува со Македонија,кај Дебар.

Поранешниот хрватски премиер Зоран Милановиќ советник на Еди Рама

еМагазин - 10.11.2017

Поранешниот хрватски премиер Зоран Милановиќ веќе подолг период е еден од советниците на албанскиот премиер Еди Рама. Ова го потврди лично Рама на денешната заедничката прес конференција во Тирана, со еврокомесарот за соседска политика и пристапни ...

Поранешниот хрватски премиер Милановиќ советник на Рама

Локално - 09.11.2017

Зоран Милановиќ, поранешниот хрватски премиер работи како советник на албанскиот премери Еди Рама. Ова го потврди Рама денеска на прес-конференција со еврокомесарот Јоханес Хан. – Хрватска е држава која што е пример во регионот.

Милановиќ советник на албанскиот премиер Рама

Точка - 09.11.2017

Поранешниот премиер на Хрватска, Зоран Милановиќ, е советник на албанскиот премиер Еди Рама. Тиранскиот весник ,,Панорама“ истакнува дека Рама самиот нагласил дека подолг период Милановиќ е негов советник.

Рама: Изградбата на автопатот кон Македонија е наш приоритет

Точка - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во Тирана.

Рама: Наш приоритет е изградбата на автопатот кон Македонија

ТВ21 - 08.11.2017

Изградбата на автопатот „Руга е Арбрит“ (Патот на Арбр) кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во ...

Рама: Изградбата на автопатот кон Македонија е наш приоритет

Sky - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во Тирана.

Рама: Автопатот кон Македонија е наш приоритет

Денар - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Ова го изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку инфраструктурни проекти во Тирана.

Албанија: Приоритет 1 е автопат за Македонија

Локално - 08.11.2017

Изградбата на автопатот кон Република Македонија е нашиот врвен приоритет меѓу инфраструктурните проекти. Овој проект е наречен “Руга е Арбрит” – “Патот на Арбор”, изјави албанскиот премиер Еди Рама за време на презентацијата на неколку ...