TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Продолжи судењето за убиството на четиригодишниот Алмир

Алсат-М - 06.10.2017

Во Основниот суд во Куманово продолжи судењето за убиството на малиот Алмир Алиу. Пред судското тело се изјасни третиот обвинет за насилство во овој случај. Тој пред судското тело рече дека не се чувствува виновен и оти тој заедно со уште две други ...

Ќе се сослушуваат уште двајца обвинети за смртта на четиригодишниот Алмир

МКД - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денес продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алмир. Во оваа постапка за убиство му се суди на обвинетиот Бобан Илиќ, а за насилство обвинети се уште три лица.

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир...

Н.Македонија - 06.10.2017

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по ...

Продолжува судењето за убиството на Алмир

Kumanovo News - 06.10.2017

На денешното рочиште исказ ќе дадат двајца од обвинетите за насилство. Прегазувањето на Алмир се случи на 25 јуни манатата година, поради банална расправија во Здравствениот дом во Куманово.

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир

А1 On - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по претходна вербална расправија со таткото на момчето во ...

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир

Телевизија Нова - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по претходна вербална расправија со таткото на момчето во ...

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир

+инфо - 06.10.2017

На претходното рочиште беше сослушан Седат Алиу, таткото на Алмир и обвинет за насилство. Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил ...

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир

Канал5 - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по претходна вербална расправија со таткото на момчето во ...

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алимир

Либертас - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по претходна вербална расправија со таткото на момчето во ...

Продолжува судењето за убиството на четиригодишниот Алмир

Позитив.мк - 06.10.2017

Во Основниот Суд Куманово денеска продолжува рочиштето против обвинетиот Бобан Илиќ, кого Обвинителството го товари дека на 25 јуни минатата година го убил четиригодишниот Алмир Алиу, по претходна вербална расправија со таткото на момчето во ...