TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Претставата „Папагалот Историко“ со Владо Јовановски не е симната, продадовме само 1 карта, вели директорот на Драмски ...

Сакам да кажам - 06.10.2017

„За вечерашната изведба на претставата ‘Папагалот Историко’ беше продадена само една карта и затоа ја откажавме изведбата. Бидејќи за надворешниот член Владо Јовановски се исплаќа хонорар, Драмски ќе беше во зијан ако ја изведеше вечерва ...

Претставата „Папагалот Историко“ на Георгиевски и Насев симната од репертоарот на Драмски

Република - 05.10.2017

Претставата „Папагалот Историко“, во режија на Љубиша Георгиевски, а драматизација на Сашо Насев, која требаше да се одиг ра утре, петок, во 20.00 ч. без образложение беше повлечена од репертоарот на Драмски театар, објави ја Фејсбук еден од ...