TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Opel целосно ќе се интегрира во PSA – претставена PACE! програмата

CARClub - 10.11.2017

Челниците на Opel конечно ја дефинираа иднината на брендот – германскиот бренд побрзо ќе се интегрира во PSA и ќе инвестира во електрификација на својата гама. Стратегијата на Opel е да се врати кон профитабилноста и да обезбеди одржлива иднина – а ...

Opel PACE!: Профитабилност, синергии, нови модели, пазари…

Авто Плус - 10.11.2017

Михаел Лошелер, извршниот директор на Opel Automobile GmbH, го откри новиот стратешки план на компанијата наречен PACE !, со кој се најавува обновување на финансиските основи и зајакнување на одржлива конкурентност, како и раст на компанијата Главни ...