TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Крвава расправија во Струга: Брат го избоде братот

Сител - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело “тешка телесна повреда при семејно насилство“ по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. На 5. август во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни ...

Го забодел брат му со нож поради имот...

Н.Македонија - 06.10.2017

Го забодел брат му со нож поради имот СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело „тешка телесна повреда при семејно насилство“ . Во семејниот дом, по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни односи, ...

Го забодел брат му со нож поради семејна расправија за имот

Newsroom - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело „тешка телесна повреда при семејно насилство“. Во семејниот дом, по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни односи, дошла до вербална и физичка расправија ...

Во кавга за имотот го пробол брат му

МКД - 06.10.2017

Охридската полиција поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело тешка телесна повреда при семејно насилство по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. Според полицијата на 5 август во семејниот дом по нарушени семејни и ...

Струга: Брат го избоде братот

МК News - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело “тешка телесна повреда при семејно насилство“ по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. На 5. август во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни ...

Семејна трагедија во Струга: Брат го избоде братот

Exclusive.mk - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело “тешка телесна повреда при семејно насилство“ по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. На 5. август во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни ...

Крвава тепачка меѓу браќа – причината ќе ве изненади

Sky - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело “тешка телесна повреда при семејно насилство“ по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. На 05.08.2017 година во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно ...

Крвава расправија во Струга: Браќа се избодеа со нож

Скопје24 - 06.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело “тешка телесна повреда при семејно насилство“ по чл. 131 став 2 од КЗ на РМ. На 5. август во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни ...

Поради нерасчистени семејни и имотни односи со нож го повредил братот

Спектра ТВ - 07.10.2017

СВР Охрид поднесе кривична пријава против Т.Н. (28) од Струга, за сторено кривично дело „тешка телесна повреда при семејно насилство“. На 5-ти август годинава во семејниот дом по нарушени семејни и нерасчистени имотно правни односи, дошла до ...